Rindu

hee.. aku gelak je baca entry kawan..

Pagi tadi on the way pegi kerja dapat missed call dari kawan, selalunya Adam la yg nak call soh tanya bunyi-bunyi bagai, so aku call balik, tak angkat. Jam 10 kawan return call aku

kawan : hi kawan, ko ada call aku eh?
aku : ha'ah, ko yg missed call aku pg td, adam nak cakap ke?
kawan : eh, takdelah, adam kot ter dail pg td
aku : eh, dah lama ek adam tak call aku? kalau call pon pastu dia senyap jek tanak cakap.. haha
kawan : yelah.. dia dok sibuk tengok kartun bagai
aku : hmmm... ok :(

hee.. since balik dari kuching dah 3 bulan adam mesti call almost everyday, sampai kekadang kawan call aku ada hal aku dah jerit pulak nama adaaammm!!! kat dia "eh kawan! aku la yg nak cakap, bukan adam!" "owh! sorry... hahaha..." sib baik bukan wawi yg call aku jerit adaammm!!! malu weh.. teeheee... tetiba jek seminggu sekali pon susah nombor kawan nak naik kat phone aku, mestilah rindu :) takpe, satgi nak happy besday adam, kang kita jumpa ek.


Luv,
auntie apish!

1 comments:

    On July 13, 2011 at 11:54 AM ainiyah said...

    ahhahaha..
    Tapi Adam nyanyi Happy besday Mama.
    sebab mama yg lahirkan die kot.
    + dah reti wat peace 1 jari.
    hahahah

     

Blogger Templates by Blog Forum